ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ
ΥΛΙΚΑ
Κρέμα με βαλσαμικό ξύδι από την Modena PONTI
4 κολοκύθια
50γρ σιμιγδάλι
25γρ τρμμένη παρμεζάνα
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
αλάτι
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C.
Πλύνετε τα κολοκυθάκια και κόψτε τα σε μικρές λεπτές φέτες.
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε σιμιγδάλι, τριμμένη παρμεζάνα και αλάτι για γεύση.
Βυθίστε τα μπαστούνια κολοκυθιών στο μείγμα επικάλυψης και στη συνέχεια τοποθετήστε τα δίπλα-δίπλα σε ένα λαδωμένο ταψί.
Ψήστε για περίπου 20 λεπτά και αν θέλετε, ψήστε τα στην σχάρα τα τελευταία 3 λεπτά.
Αφαιρέστε από το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν.
Περιχύστε με Κρέμα Βαλσαμικού Ξυδιού απο τη Μόντενα.
Τα προϊόντα μας