ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ 100% ΙΤΑΛΙΚΟ

ΥΛΙΚΑ

ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΩΜΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ PEPERLIZIA
60γρ λευκό αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας Βιολογικό λευκό ξύδι κρασιού PONTI
30γρ μέλι
Λάδι για τηγάνισμα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καλύψτε τις Αγκινάρες με το λευκό αλεύρι και τηγανίστε τες σε πολύ ζεστό λάδι.
Ανακατέψτε το μέλι και το Βιολογικό ξύδι από λευκό κρασί.
Σερβίρετε τις Αγκινάρες με την αρωματισμένη σάλτσα μελιού.

Τα προϊόντα μας